AIPS og AIPS-kort

Hva er AIPS?

Norske Sportsjournalisters Forbund er tilknyttet det internasjonale sportsforbundet AIPS – International Sports Press Association. Du må ikke være medlem av Sportsjournalistene for å søke om AIPS-kort, men styrets må godkjenne søknaden.

Hva får du som AIPS-medlem?

Som medlem av Sportsjournalistene kan du søke om AIPS-kort. Merk deg at det ikke er eksplisitt krav om medlemskap i Sportsjournalistene for søke om AIPS-medlemsskap, men styret i Sportsjournalistene må godkjenne deg for at du kan bli tatt opp av AIPS.

AIPS-kortet gir blant annet anledning til å søke akkreditering til en del større internasjonale mesterskap, stevner og konkurranser.

Du kan motta AIPS Magazine, samt være aktuell for de ulike programmene i AIPS-regi, for eksempel Young Reporters-programmet.

AIPS-medlemskap gjelder normalt for to år av gangen, og koster 690 kroner.

Søk om eller forny medlemskap

  • Gå inn på AIPS’ nettsider.

  • Er du allerede medlem, trykker du på YES, hvis ikke trykker du på NO.

  • Så fyller du ut resten av skjemaet, og sender til slutt en e-post til styret@sportsjournalistene.no. Viktig: Merk e-posten med AIPS-kort og ditt navn i emnefeltet.

  • Dersom du ikke er medlem i Sportsjournalistene, må du også sende med et bilde av deg selv.

  • Styret i Sportsjournalistene, ved kasserer Karin Hanstensen, må godkjenne søknaden før du kan bli medlem eller fornye medlemsskapet.

PS! Kortene produseres i Italia og det kan ta litt tid før de blir sendt til Norge. Dersom det haster å få kortet, kontakt kasserer Karin Hanstensen.

 

 

Flere spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe mer du lurer på om AIPS eller AIPS-kortet.