For mange pressefolk på Beito

Gro Eide er pressesjef for langrenn. FOTO: Geir Olsen / NTB

Gro Eide er pressesjef for langrenn. FOTO: Geir Olsen / NTB

Det har meldt seg flere mediefolk til pressetreffet på Beitostølen denne uka enn det det er plass til.

Mediebedrifter som har meldt inn flere journalister til pressetreffet med langrennslandslagene på Beitostølen torsdag, må skalere ned sine ønsker.

Her er budskapet fra presseansvarlig Gro Eide i langrenn:

Tusen takk for stor interesse og hele 16 påmeldte redaksjoner/mediehus til medietreff langrenn 19.11 ifm sesongåpning på Beito. Takk også for at dere alle meldte tilbake innen fristen som betyr at jeg har oversikt over antallet, både på intervjuforespørsler og medierepresentanter.  

Den litt mer kjedelig nyheten er at det totale antallet dessverre er for høyt mtp de 50 vi har mulighet til å ha tilstede i Beitohallen ref smittevernsreglene. Jeg ber dere derfor vennligst om å redusere antall medierepresentanter på Medietreffet til det minimale. Maks antall medierepresentanter er 30 og da regner dere fort ut at dere kan være 1 maks 2 fra hver enkelt redaksjon/mediehus.

Vennligst meld tilbake til meg nytt antall medierepresentanter fra deres mediehus senest innen kl 1200 tirsdag 17. november.

Vi kan som nevnt rigge for MAKS 30 medierepresentanter (det er nå 55) i tillegg til 20 utøvere/arrangør. Vi kommer til å dele intervjugruppen i to bolker med en times opphold for lufting og nedspriting/vask. Media blir plassert langs veggen i Beitohallen med egen inn/utgang og blir bedt om å sitte «fast» på sitt tildelte sted. 

Rettighetshavere (NRK & TV2) har booket rom i 2. etg som tidligere, smittevernstilrettelagt og må holde seg inne på disse rommene under hele medietreffet – de har et noe utvidet antall medierepresentanter, men også svært nedskalert). Utøverne kommer til intervjuet dere har satt opp. Det blir ikke plenumsseanse og alle oppfordres til å bruke munnbind.

PS – forespørselen om redusert antall gjelder kun medietreffet i Beitohallen 19.11, og ikke andre steder media er akkreditert for Beitosprinten.

Takk for hjelpen. Vi håper for forståelse for situasjonen hvor smittevern for helse kommer først.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

Med vennlig hilsen

Norges Skiforbund

Gro Eide

Medieansvarlig Langrenn