Mer fleksible pressemøter i langrenn

Ingvild Flugstad Østberg på Sognefjellet i juni. FOTO: Tore Meek/NTB scanpix

Ingvild Flugstad Østberg på Sognefjellet i juni. FOTO: Tore Meek/NTB scanpix

Norges Skiforbund jobber med større fleksibilitet på pressetreffene med utøverne i langrenn. Her er det viktig med innspill fra redaksjonene.

Dette er det presseattasje Gro Eide ønsker å informere om:

Vi har i møter med de største, norske sportsredaksjonene diskutert mulige måter å gjennomføre medietreff på. Vi oppfordrer derfor tilønsker om intervjuer av ulik karakter på de forskjellige medietreff, evt andre innganger og ideer ifm elitelagenes samlinger. Så ser vi hva totalen bringer, hva som lar seg gjennomføre, eventuelt ikke. Plenum, mingleplenum, individuelle intervjurunder, lengre intervjuavtaler, foto/filmvarianter er alle aktiviteter som vi tilpasser de ulike treffene avhengig av etterspørsel og nyhets- og aktualitetsfokus.

Mediedagene gjennomføres på den dag som er satt opp i vedlagt skjema og er tilpasset samlingsopplegget til trenerne/løperne. Det planlegges treningsaktivitet som skal gi gode foto/film-forhold på mediedag. 

På de samlingsdatoer som ikke har mediedag kontakter dere undertegnede ved interesse for tilstedeværelse så finner vi løsninger sammen.

Det vil som tidligere bli sendt egen invitasjon til de ulike mediedagene (ca 14 dager før med en ukes frist) for tilbakemelding av intervjuønsker. Har dere tanker rundt dette allerede nå, send meg gjerne en mail.

 Første mediedager nå er fredag 9. august i Steinkjer (menn elite) og torsdag 15. august i Torsby (kvinner elite og rekrutt).

Takk og ta kontakt om dere har noe på hjertet!

Med vennlig hilsen

Norges Skiforbund

Gro Eide

Medieansvarlig Langrenn

FOLKELIG-INKLUDERENDE-OFFENSIV-ÆRLIG

Mobil: +47 900 29 009

E-post: gro.eide@skiforbundet.no