Jubileumsfest: Tredje forsøk 10. mai

Vi nærmer oss 101 år….

Tirsdag 10. mai gjør vi vårt tredje forsøk på å gjennomføre forbundets 100-års-jubileum. Det er tid for å melde seg på.

I desember var det hundre år siden Norske Sportsjournalisters Forbund ble stiftet i Oslo. Den planlagte feiringen på Frognerseteren der nesten hundre personer hadde meldt seg på, måtte utsettes på grunn av pandemien.

Når vi inviterer til nytt jubileum er det med en viss påholden penn. Det er krig i Europa og situasjonen er uklar. Alle er ikke i festmodus. Men i håp om at verden ser lysere ut i mai enn den gjør nå, vil vi i hvert fall fullføre forberedelsene. Her er rammene:

TIRSDAG 10. MAI 2022 klokka 19.00

i Roklubbens lokaler på Bygdøy i Oslo (det blir busstransport fra Oslo S)

Der vil det bli kollegialt samvær, munter mimring, sportsjournalistikkens utvikling fra de første avisnotiser og hese brøl i radio til dagens omfangsrike dekning på de fleste plattformer. 

 Det vil bli servert en treretters middag, vi vil se både framover og bakover og når journalister møtes må vi jo ha en jubileums-quiz for lag. Ved vårt forrige jubileum for ti år siden var det VG-sporten som gikk av med seieren. Kan de utfordres?

Begivenheten er gratis for deg som medlem.

Det eneste vi ber om er antrekk verdt en 100-års-jubilant.

PS. Vi arrangerer en nordisk kongress mandag og tirsdag, derfor får vi også besøk av noen av våre nordiske kollegaer denne kvelden.

 Vi har plass til drøyt 100 personer ved bordene, så her er det først til mølla! Og ettersom ny dato endrer betingelsene for mange, er vi nødt til at vi må ha påmeldingene på nytt selv om du har meldt deg på før- Send bare en kjapp bekreftelse til styret@sportsjournalistene.no

Vi kommer tilbake med flere detaljer når det nærmer seg.