Orden på pressemøtene med håndballjentene

NTBs håndballarbeider Espen Hartvig hadde også fått eget bord under pressemøtet med håndballjentene. Her er det Veronika Kristiansen som intervjues.

NTBs håndballarbeider Espen Hartvig hadde også fått eget bord under pressemøtet med håndballjentene. Her er det Veronika Kristiansen som intervjues.

Håndballjentene vil være i fokus den neste måneden. Og møtene med pressen er velorganisert.

– Nå slipper dere å finne spillerne, jentene må finne dere, sa Jan-Erik Aalbu, som har ansvar for media og kommunikasjon i Norges Håndballforbund.

Denne uka var det rigget til mediemøte foran generalprøven foran EM-sluttspillet i Frankrike. Turneringen spilles i Telenor Arena denne helgen.

Hver medieorganisasjon hadde fått hvert sitt bord med skilt, så vandret spillerne som de forskjellige mediene ønsket å snakke med, fra bord til bord.

Tidligere i høst hadde Aalbu, presseattasje Halvor Lea og landslagssjefene et møte med sportsjournalistforbundet (Hartvig, Sollie og Overvik) der man gikk gjennom medierutinene i detalj i forbindelse med mesterskap i et forsøk på å få til bedre flyt.

Etter fjorårets VM ble det klaget fra medienes side på mangel på tid.

– Vi har respekt for den jobben som gjøres, vi kan ikke innfri alle ønsker, men vi forsøker å bedre tidsrammene, sa landslagssjef Thorit Hergeirsson på møtet.

Både håndball- og fotballforbundet følger samme prinsipp om at mediene melder inn ønsker til presseattasjeen om hvem de vil intervjue.

Under VM i Frankrike i desember er det Halvor Lea som vil ta seg av pressemøtene.